Publicația Căminist.ro este una independentă, astfel toate materiale produse de echipa noastră sunt făcute exclusiv din fonduri proprii sau cu ajutorul donațiilor.

Echipa noastră este formată numai din studenți care lucrează voluntar și doresc să ajute la dezvoltarea sistemului de învățâmânt universitar din România.

Acest proiect a luat naștere în anul 2019 și are ca scop realizare unui echilibru pentru fiecare student și viitor student care ne urmarește între partea educațională a acestei minunate perioade din viața noastră și viața de student cu distracțiile ei și oportunitățile ei.

Dacă îți plac ideile și principile noastre, ne poți ajuta să ne continuăm proiectele prin cumpararea oricărui produs de la partenerii noștri accesând bannerele de mai jos.

Studenții sunt următoare generație care va susține această țară, susține-ne și tu pe noi ca să putem să o facem așa cum trebuie!

Carturesti.ro

Abonează-te la newsletter-ul lor și vei primi un voucher cadou în valoare de 10%.

carturesti.ro

F64

Crează-ți cont pe această platformă și ai super oferte la cursuri de foto-video cu profesioniști din domeniu și oferte la aparatură de calitate.

f64.ro

PCMADD.com

Crează-ți cont și vei găsi echipamente PC la un preț accesibil.

pcmadd.com

FLIP.RO

Vinde telefonul acum la un pret foarte bun!

flip.ro

Elefant.ro

Cu toții știti despre ce este vorba aici, dar dacă accesați site-ul lor prin acest banner veți avea parte de reduceri la următoarele voastre cumpărături.

elefant.ro

EMAG + Alti parteneri

Ofertele tale favorite sunt aici!

Daca dorești sa donezi o sumă de bani, o poti face pe

https://streamlabs.com/caminist/tip

Vă mulțumim pentru că susțineți căminist.ro!

Pentru colaborării și parteneriate contactați-ne pe adresele de mail contact@caminist.ro sau direct către CEO adrian.mares1032@gmail.com .