“Trenul accelerat București-Mangalia pleacă-n 5 minute de la linia 5!”

Cu toții știm că vederea sau auzirea acestor cuvinte ne duc undeva anume instant. Undeva unde ne este drag să fim noi înșine, undeva de unde nu am mai pleca dacă se poate. Pentru mulți dintre noi acel loc este Vama Veche. Iar tot pentru mulți dintre noi ziua de 1 Mai semnifica un nou început în acel loc, în fiecare an un nou capitol în viețile noastre cu noi trăiri, plin de distracții, cu oameni noi și vechi, cu o intensitatea a vieții pe care în puține locuri o găsești, cu nisip în bocanci și buzunare și cu fericire. O nouă vară în viața nouă, pentru mine ar fi fost a 21 -a, pentru tine a câta?

Noaptea de 1 Mai trebuia să fie altfel, trebuia să fie în Vama pe plaja, nu în casă, trebuia să fie alături de cei dragi și de necunoscuți cu care să te împrietenești, cu puțin alcool peste măsură, fără somn, cu dans și muzică bună până la răsărit. Dar nu a fost să fie așa, vara această am început-o diferit.

Asta nu însemna că nu vom putea să o continuam așa cum se cuvinte și să o încheiem cu aceiași bucurie pe care o avem în noi când ne gândim la aceste momente. O să ajungem din nou să dansam pe aceiași plajă, să simțim același nisip, să ne aventurăm în același valuri. Totul consta în răbdare și în dorință. Să ne gândim cât de multe verii mai avem de petrecut împreună acolo, de câte ori o să ne îndrăgostim pe aceiași plaja, de câte ori o să dormim pe plaja mai bine decât oriunde. Trebuie să avem răbdare să le trăim din nou ca toate dorințele noastre să devină realitate. O să ne revedem din nou la fel de tineri și de nebuni.

Plaja nu pleacă nicăieri, din contră ea ne așteaptă cu drag să o bătătorim în rimtul baladelor, se ne instalăm egoist cortul pe ea, să ne iubim acolo în văzul lumii.

Ea ne va chema, iar noi vom veni la primul strigăt, pentru că toate vin și trec la fel ca “vântul din Vama Veche..”. Abia aștept să te revăd draga mea, mare cu nebunia ta pe care mi-o dai de fiecare data și cu oamenii tăi frumoși! Vara asta tot o să ne îndrăgostim cu toții orice ar fi!

În final vă las într-o notă optimism, cu o veste care poate nu a ajuns la toți dintre voi. Anul acesta în Vama Veche 1 Mai se va sărbătorii pe data de 1 Septembrie. Vă las AICI un link ca să putem fii cu toții la curent cu aceste detalii și să ne întâlnim acolo cu bine.

Și că să ne înveselim cu totul, colegii mei au creat un filtru pentru Instagram, ca să fim cu toții, virtual deocamdată, în VAMĂ! Folosiți-l și dați-ne și nouă un tag ca să vedem cui îi mai este dor de iubita noastră Vama!

See you soon! Kisses!

Lasă un răspuns