Cred că vorbesc în numele multor studenți atunci când spun că dimineața mea nu începe cu adevărat fără un element vital: cafeaua.

Indiferent de cât de mult aș fi dormit, dacă nu îmi beau cafeaua de dimineață este aproape imposibil să porți o discuție cu mine.

În majoritatea dimineților sunt în întârziere așa că îmi fac rapid un espresso sau îmi iau o cafea în drum spre facultate.

Deși tonomatele din Polizu nu au cea mai extraordinară cafea, la ora 8 dimineața când ai vrea să fii oriunde altundeva numai la facultate nu, orice strop de cofeină este bine primit.

În diminețile în care am mai mult timp, cum ar fi în toată perioada asta, îmi place să fac varianta mea de frappe homemade. Ceva extrem de simplu de făcut și delicios, despre care mulți ați auzit.

Tot ce aveți nevoie este: 2 linguri de cafea instant, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de apă călduță, lapte, frișcă, esență de vanilie și scorțișoară și dimineața deja începe mai bine.

După ce amestecați cafeaua, zahărul și apa până obțineți o pastă cremoasă, o turnați peste lapte și amestecați.

Mie îmi place să adaug și puțină esență de vanilie, frișcă și puțină scorțișoară pentru a obține o adevărată bombă calorică.

Et Voilà! Cine mai are nevoie de cafele sofisticate când poți să îți faci așa ceva chiar de acasă?

După ce aveți rezultatul final, așa cum ziceam cu o prietenă: ,,Opriți timpul și mirosiți cafeaua!”

Enjoy!

Lasă un răspuns