Bună, eu sunt Andreea Ciobotaru și începând de astăzi m-am alăturat echipei de la căminist.ro pentru a vă prezenta cum arată studenția pentru mine și de ce activități vă puteți bucura pe parcursul ei.

Pot să vă spun despre mine că doar ce am pășit pragul în lumea studenției fiind anul întâi la facultatea de Inginerie Medicală.

Am ales să încep să scriu pentru acest blog pentru că scrisul pentru mine este ca o eliberare și o capturare a celor mai importante experiențe, momente și sentimente din viața mea.

Faptul că pot să împărtășesc și cu alte persoane sfaturile și experiențele mele este principalul motiv pentru care sunt entuziasmată să scriu pentru acest blog.

Sunt o persoană pozitivă și îmi place să văd mereu binele în oameni sau în anumite situații. Îmi place să răspândesc în jurul meu energia și pozitivitatea pe care o am eu și sper să găsiți ceva în articolele mele care să vă inspire oricât de puțin.

O să vă împărtășesc cele mai frumoase momente din studenție, recomandări de cărți și muzică și câteva rețete simple accesibile pentru orice student.

Abia aștept să facem cât mai multe activități și să ne bucurăm împreună de anii de studenție.

Lasă un răspuns