Hello, guys!

V-am promis mărți că o să revin cu filmul în care i-am descoperit eu pe cei de la The Kinks. Dacă nu ai apucat să citești articolul dedicat acestora îți las un link AICI.

Acest film este The Boat That Rocked, o comedie britanică produsă în 2009 care trebuie neapărat văzută. Povestea se desfășuară în anul 1966 și are în prim plan angajații unui radio pirat aflat pe un vas în Marea Nordului. Postul lor se numește Radio Rock și difuzau de pe un vas pentru ca să nu fie închiși de către guvernul britanic.

În aceea perioadă în Marea Britanie se transmiteau mai puțin de 45 de minute pe zi de muzică rock și pop pe posturile publice, așa că Radio Rock era o alternativă pentru cetațenii britanici, dar una interzisă. Pe parcursul filmului veți vedea cum personalități din gurvern vor încerca să-i oprească pe aceștia și, de asemenea, multe alte povești amuzante ale staffului.

Filmul este și un omagiu pentru muzica rock & roll, având o coloană sonoră vastă. Iar legenda spune că este inspirat din viața reală!

Urmăriți-l, chiar merită, o să vă umpleți de energie pozitivă!

Vă las AICI trailer-ul.

Kisses!

Lasă un răspuns