Probabil nu foarte mulți dintre voi ați auzit de această trupă, așa că am considerat că este un must să vă vorbesc despre ei. Vă promit că o să vă schimbe perspectivele, o să vă ridice de pe canapea, o dată ascultați o să-i aveți mereu pe repeat.

Trupa The Kinks, formată în 1963 de către frații Davies, Ray și Dave, a fost numită drept una dintre cele mai influente trupe rock care au existat vreodată. Aceștia, pe lângă munca care le aparține, au compus de-a lungul timpului piese pentru trupe precum The Jam, The Knack și The Pretends. Iar formații precum Blur, Oasis și Supergrass i-au citat ca influența majora pentru muzica proprie.

The Kinks a atras atenția publicului pentru prima oară cu single-ul – You Really Got Me, ajugând pe locul întâi în topul britanic. Al patrulea single – All Day ang All of the Night – a urcat pe locul doi în topurile UK și pe locul 7 în SUA. Iar în 1970, piesa – Lola – a atins locul 2 în topurile britanice.

The Kinks și-au reînceput activitatea în 2018 după o pauză de 22 de ani,  ceea ce poate fi doar o mare bucurie pentru noi.

Vă las AICI un link către contul lor de YouTube ca să aveți pe ce să dansați în acestă seară. Iar joi seară revin în rubrica LA CE SĂ MĂ UIT BUN? cu filmul în care i-am descoperit pe acești minunați.

Kisses!!

Lasă un răspuns