Hello, guys! Știm că mulți dintre voi probabil v-ați plictisit în casă la fel ca și noi, nici Netflix-ul nu mai e fun, televizorul parcă are din ce în ce mai puține canale, iar cărțile se termină prea repede. Așa că noi ne-am gândit la voi și v-am adunat mai multe portițe online pentru relaxare, dezvoltare personală și, de ce nu, chiar distracție. Avem pentru voi muzee, biblioteci, muzică, cursuri, filme și multe altele.

Pentru cei are vor să se dezvolte pe plan profesional în această perioadă puteți accesa pagina celor de Udemy pentru cursuri online pe toate gusturile, de asemenea vă lasăm și un link cu reduceri pentru acestea AICI. La fel avem și o platformă unde poți parcuge cursuri online la Univesitățile de Top din străinătate. Coursera oferă și ei peste o mie de cursuri online gratuite. Iar pe Google Atelierul Digital vei găsi cursuri online gratuite pentru marketing digital, cum lansezi o afacere online, vorbitul în public și cum să te pregătești pentru un interviu. Tot pentru cei care vor să se dezvolte intelectual, biblioteca Cambrige este deschisă online pentru voi.

Avem multe surprize plăcute și pentru iubitorii de artă și cultură. Pe Google Arte and Culture poți vizita chiar de la tine din sufragerie cele mai frumoase locuri ale lumii și admira opere de artă la o rezoluție foarte bună. Opera de stat din Viena va transmite online spectacolele până pe 2 aprilie. Iar Metropolitan Opera New Year transimte online gratuit spectacolele din ultimii 14 ani. Berliner Philharmoniker oferă acces gratuit, cu voucherul BERLINPHIL, până pe 31 martie la concertele lor. Și AICI aveți câteva spectacole de opera via OperaVision, proiect susținut de programul european Creative Europe. 12 mari muzee oferă gratuit un tur digital, iar inițiativa a fost luată și de către români, așa că hai să ne plimbăm și noi puțin pe ici pe acolo din propria casă.

Acum să vorbim puțin și de originele vizuale, fotografia și filmul. British Pathé oferă gratuit 85.000 de filmări, reportaje şi jurnale de ştiri filmate între anii 1910 şi 2008, la care se adaugă mii de filmări din colecţia istorică a agenţiei de ştiri Reuters. Iar AICI veți găsi Milioane de imagini 2D și 3D din colecțiile Smithsonian. Pentru pasionații de foto vă las un eveniment despre fotografie (îl puteți accesa doar daca va faceți cont,dar merită) și self-marketing.

Pentru alternative când vine vorba de filme avem foarte multe variante, ca platforma Plex, AICI o sumedetie de filme într-o arhivă online. Și alte două variante de rezerva pentru Netflix, 1,150 filme şi seriale gratuite din toate genurile, pe toate gusturile, iar pe cinepub.ro găsiți filme românești.

Și dacă vă este dor să vedeți o piesă de teatru, cei de la Teatru Bulandra vă aduc această bucurie pe pagina lor oficială de facebook. Noi vă lasăm programul aici.

Dacă vrei să retrăiești nopțile de petrecere, cei de la EXPIRAT sunt acum To GO. Pentru mai multe detalii intrați pe paginile de social media ale clubului. Și, de asemenea, nu i-am uitat nici pe pasionații de gaming, intrați AICI și îmi mulțumiți voi mai târziu.

Iar după atâta plimbare virtuală pe ici pe acolo, hai să ne ridicăm puțin și de pe canapea și să facem mișcare în propria casă. Down Dog Yoga, cea mai bine cotată aplicație de exerciții yoga, e gratuită până la 1 aprilie. De asemenea, puteti participa la clasele Activero transmise live pe pagina lor de Facebook.

Pentru cei care doresc să se dezvolte și pe plan spiritual puteți participa pe 28 martie la WEBMINAR – RIDICĂ-ȚI VIBRAȚIA! și pe 4 aprilie la seminarul ELIBERAREA DE FOSTELE RELAȚII, ca să gasiți mai multe detalii și ca să vă înscrieți la acestea intrați pe pagina de instagram adryang.yoga sau pe www.adrianbajenaru.ro.

Iar cu sfaturi în privință alimentației vă ajută Laurențiu Ghindaru, le gasiți aici pe site-ul lui, iar cu exerciții să rămânem în formă tot el, pe canalul său de YouTube.

Sperăm să vă fie de ajutor toate acestea, iar dacă mai aveți propuneri noi le asteptăm la adresa de mail – alexandra.barbuceanu@caminist.ro.

Stay safe! Stay positive! Kisses!

1 Comment

  • Roland Christian Schepp, martie 24, 2020 @ 4:38 pm Reply

    Ador

Lasă un răspuns