Știu că mulți dintre voi deja nu mai știți la ce să vă uitați pe Netflix, parcă totul a devenit anost. Acum să fim sinceri nu are același farmec când nu mai te simți vinovat că ai stat să te uiți la serial în loc să-ți faci treburile.

Noi venim în ajutorul vostru cu recomdarile stranse din listele noastre și ale prietenilor de încredere ca să fim siguri că vă aducem ceva de calitate.

Seriale recomandate de colegul nostru Adrian sunt:

Family Guy – este un serial animat american despre o familie ce locuiește într-o suburbie a orașului Quahog. A fost creat de Seth MacFarlane pentru FOX în 1999. Serialul este faimos pentru folosirea umorului absurd de obicei sub forma unor flashback-uri. Serialul a fost oprit în 2000 și apoi din nou în 2002, dar vânzările DVD și numărul mare de vizionări ale reluărilor difuzate pe canalul Adult Swim au convins FOX să reia serialul în 2005. Este unul din puținele seriale din istoria televiziunii care au fost anulate apoi reînnoite doar pe baza numărului mare de fani.

Rick and Morty – un sitcom animat științifico-fantastic creat de Justin Roiland și Dan Harmon pentru Adult Swim. Serialul urmărește aventurile pline de eșec ale omului de știință Rick Sanchez și ale nepotului său, Morty Smith. Serialul a avut premiera pe 2 decembrie 2013 și al treilea sezon s-a încheiat la 1 octombrie 2017. În mai 2018, seria a fost preluată pentru încă 70 de episoade pe o perioadă nespecificată de sezoane.

Paradise PD – un serial american de televiziune de animație pentru adulți creat de Waco O’Guin și Roger Black care a avut premiera pe 31 august 2018, pe Netflix.

The Good Place – o serie de televiziune fantezistă americană creată de Michael Schur. Seria a avut premiera pe 19 septembrie 2016 pe NBC. Seria se concentrează pe Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), care se trezește în viața de după moarte și este prezentată de Michael (Ted Danson) la “The Good Place”, o utopie foarte selectivă, asemănătoare Heaven-ului, pe care a conceput-o ca o răsplată pentru viața sa dreaptă.

Final Space – un serial de televiziune american de comedie-dramă animat de operă spațială, creat de Olan Rogers pentru TBS și blocul de programare noaptea târziu pentru Adult Swim.

Sex Education – un serial britanic de televiziune, comedie-dramă, creat de Laurie Nunn . În rolul principal, Asa Butterfield, un adolescent incomod social și Gillian Anderson în rolul mamei sale care lucrează că terapeut specializat în sexologie, serialul a avut premiera pe 11 ianuarie 2019 pe Netflix .

Normal ca și colegul nostru Radu și-a adus aportul pentru a face lista noastră cât mai bună.

The OA – un serial de televiziune web de mister americancu elemente de ficțiune , supranaturale și elemente fantastice . The OA a debutat pe Netflix pe 16 decembrie 2016.  În serial, Marling joacă rolul unei tinere pe nume Prairie Johnson, care reapare după ce lipsea de șapte ani. Prairie se numește acum „OA” și poate vedea, în ciuda faptului că a fost orbă înainte de dispariția ei.

Daybreak – un serial american de televiziune de comedie-dramă post-apocaliptic creat de Brad Peyton și Aron Eli Coleite , bazat pe serialul de benzi desenate de Brian Ralph . A avut premiera pe 24 octombrie 2019, pe Netflix și pe vedetele Colin Ford , Alyvia Alyn Lind , Sophie Simnett , Austin Crute , Cody Kearsley , Jeanté Godlock, Gregory Kasyan, Krysta Rodriguez și Matthew Broderick . Din pacate, pe 17 decembrie 2019, Netflix a anulat seria după un singur sezon.

The End of the F *** ing World – un program britanic de televiziune comedie-dramă întunecată , bazat pe un roman grafic cu același nume de Charles Forsman . Programul din opt părți a avut primul episod pe Channel 4 în Marea Britanie la 24 octombrie 2017, după care toate cele opt episoade au fost lansate pe All 4 . Netflix s-a ocupat de distribuția internațională și a lansat-o la nivel internațional la 5 ianuarie 2018. Programul îl urmărește pe James ( Alex Lawther ), un tânăr de 17 ani care se crede a fi un psihopat și Alyssa ( Jessica Barden), o colegă de clasă care vede în James o șansă de a scăpa de viața ei tumultuoasă de acasă.

Altered Carbon – un serial TV american science fiction creat de Laeta Kalogridis bazat pe un roman omonim al scriitorului englez Richard K. Morgan. Inițial Laeta Kalogridis a avut intenția de a realiza un film artistic pe baza acestui roman. Primul sezon are 10 episoade și a avut premiera pe Netflix la 2 februarie 2018.

Și, nu în ultimul rând, recomandările mele:

Chambers – un serial american de televiziune de groază supranatural creat de Leah Rachel.  Primul sezon, format din zece episoade, a avut premiera pe Netflix pe 26 aprilie 2019. Chambers urmărește povestea unui adolescent care, după ce a primit un transplant de inimă, este bântuit de viziuni inexplicabile. Pe măsură ce viziunile devin mai supărătoare și se întâmplă mai des, ea începe să dezlege circumstanțele oribile și conspirația care au dus la moartea misterioasă a donatorului.

Santa Clarita Diet – Joel și Sheila Hammond sunt agenți imobiliari de zi cu zi din Santa Clarita, California . Cuplul se confruntă cu o serie de obstacole atunci când Sheila suferă o metamorfoză, devine strigoi și începe să poftească de carne umană. În timp ce Joel și familia încearcă să o ajute pe Sheila prin metamorfoza ei, ei trebuie să aibă de-a face cu vecinii, cu normele culturale și să ajungă la fundul unui mister, potențial mitologic .

Haunting of Hill House – o antologie americană , serial de televiziune de dramă groază supranaturală creată și regizată de Mike Flanagan pentru Netflix ; produs de Amblin Television și Paramount Television . Primul sezon se bazează pe romanul din 1959 cu același nume al lui Shirley Jackson . Pelicula alternează între două linii de timp, urmând cinci frați adulți ale căror experiențe paranormale la Hill House continuă să-i bântuie în zilele noastre și flashback-uri înfățișând evenimentele care au dus până la noaptea plină de evenimente din 1992, când familia a fugit din conac.

Grace and Frankie – un serial american de comedie creat de Marta Kauffman și Howard J. Morris pentru Netflix . Serialele joacă Jane Fonda și Lily Tomlin în rolurile din titlul lui Grace și Frankie, două prietene improbabile care sunt reunite după ce soții lor anunță că sunt îndrăgostiți unul de celălalt și intenționează să se căsătorească.

Vizionare placuta tuturor! Kisses!

Lasă un răspuns