Știu că și ție îți este greu departe, probabil acasă, dar totuși stai și te gândești oare ce se întâmplă la acasă 2, oriunde ar însemna asta, poate fi acasa ta, căminul, prieteni de la facultate, cafeneaua de unde îți luai în fiecare dimineață cafeaua în drumul tău, scările facultății unde oamenii tăi dragi îți fac ziua mai bună doar stând vorba la o țigară sau poate e o simplă persoană, acea persoană care te face să te simți ca acasă, dar poate e mai bine așa…

Știu că și ție îți este greu, te simți închis, deși ești liber, acum ai timp să-ți faci planuri, dar nu ai pentru ce, ți le faci într-un viitor îndepartat și nedeterminat, atunci „când se va termina”. Când se va termina, tu ce-ți spui? Când se va termina poate o să plec în Vama, unde altundeva să mă simt mai bine, când o să se termine o să mă plimb de nebună noaptea pe străzile orașului de care m-am îndrăgostit numai ca să respir aerul nopții de vară amestecat cu vuietul aglomerație. Când se termină am nopți de pierdut de recuperat, o să merg peste tot și oriunde. Când o să se termine totul, o să fiu eu. Dar pentru moment poate e mai bine așa.

Sțiu că și ție îți este greu, te sperie incertitudinea. Gândește-te pozitiv, totul va fi bine și ca vor veni zile mai bune. Pentru moment go in your happy place, ajută-te de imaginația ta. ȘI lucrează la tine însuși, hai ca atunci când o să ne întoarcem afară să ne întoarcem mai buni. Poate e mai bine așa…

Știu că și ție îți este greu, dar nu uita că nu ești singur, suntem împreună indiferent de distanță. Și o să ne vedem cu bine, toți, împreună și o să ne iubim și lumea o să ne iubească pe noi, indiferent de gen, vârstă, culoare, naționalitate, etnie sau religie. O să fim bine pentru că suntem împreună indiferent de orice s-ar întâmpla.

Dar pentru moment poate este mai bine așa, stay safe, bucurați-vă de fiecare moment din viață, share love și să ne vedem cu bine!! Kisses!

Lasă un răspuns