În aseara aceasta vă recomand să ascultați noul single al trupei The Mono Jacks, lasat pe 8 februarie 2020 la Arenele Romane. Piesa este omonima viitorul album. Trupa înfințată în toamna lui 2008 își creeză drumul către “Gloria” binecunevită după ani de muncă într-un univers “Ușor distorsionat”

“Gloria, în primul rând, e un nume de femeie și-mi imaginez că e o femeia foarte frumoasă. Gloria poate să te-nșele. Poate să te facă să faci lucruri mărețe. Gloria poate să te ucidă sau Gloria poate să-ți dea un sens în viață. Cred că vorbim despre glorie pentru că până la urmă vrem să-și aducă oamenii aminte și de numele nostru.

Piesa în sine, s-a născut cu destul de mult timp în urmă și a pornit inițial dintr-o joacă…Eram în bucătărie și mă prosteam în italiană. Ulterior mi-am dat seama că joaca asta, între personificarea gloriei și Gloria care ar fi chiar o femeie în sine, mi-a plăcut foarte tare (…)”, a detaliat Doru Trăscău în emisiunea lui Bogdan Șerban de la Radio Guerrilla.

The Mono Jack este format din Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Eu zic să le dăm un play, iar apoi un replay și încă unul, pentru a avea o seară cât mai faină, chill și plină de emoție.

Click aici pentru a asculta.

Lasă un răspuns