Dacă tot suntem în luna iubirii, ar fi bine să ne informăm despre avantajele și dezavantajele cu care vine … mm, dragostea. Cu toții știm că anii de studenție pot fi o perioadă aventuroasă și fierbinte din viața fiecăruia. Așa că haideți să ne iubim cu cap!

Dar cum eu nu sunt în măsură să vă dau sfaturi în acest sens, am căutat persoana potrivită. Astfel, am găsit-o pe Anne-Marie Chelariu aka MsAnneGreen pe canalul său de youtube. Vlogger încă din 2011, Anne a început în 2014 rubrica SEX TALK după un feedback primit de la urmăritorii ei. Vrea să aducă educația sexuală în România pe calea internetului pentru a acoperi lipsă acesteia din programele școlare. Spune că a început să vorbească despre sex cumva de-a dracu’, după ce a postat un vlog în care vorbea despre mesturație și s-a creat o isterie în jurul acestuia.

Ea răspunde întrebărilor frecvente puse de urmăritorii săi. Vorbește despre dezvirginare, contracepție, avort, despre bolile cu transmitere sexuală și multe altele în jurul acestui subiect. A motivat-o și mai mult faptul că ea însăși a fost la un pas de cancer de col uterin. A făcut un storytime pe canalul ei despre toată această experiență – M-am operat de HPV.

Anne colaborează cu cei de la Plănifică Neprevăzutul, o echipa de specialiști în acest domeniu, ceea ce nu spune decât că o putem urmări cu încredere și că nu avem nimic de pierdut.

Eu zic să o urmărim, să învățăm și apoi să aplicăm! The night just strated! Kisses!

Lasă un răspuns