Îți place să faci fotografii artisticeVrei să cucerești Instagram-ul cu cele mai fresh imagini? Încerci să devii blogger-ul momentului sau să ai cel mai șmecher vlog? Pentru asta ai nevoie de echipamentul potrivit, iar o alegere este întotdeauna dificilă, mai ales dacă ești la început de drum. 

Știm cu toții că atunci când ești student este destul de dificil să îți urmezi pasiunile, mai ales atunci acestea implică costuri ridicate. Tocmai de aceea, F64 și Canon România, vin în ajutorul tuturor celor pasionați de fotografie care încă sunt pe băncile facultății. 

Ți-ai dorit acel mirrorless grozav cu care ai putea face cadrele mult visate? S-ar putea să fie mai simplu decât ai crede.  În perioada 01.07.2019 – 31.12.2019 are loc Canon Student Cashback la F64.ro . Legitimația ta de student nu a fost niciodată atât de valoroasă! Acum îți aduce reduceri semnificative la toate echipamentele Canon din promoție. 

Te întrebi oare ce este Canon Student Cashback?

Înseamnă că poți achiziționa orice produs Canon din promoție, îți înscrii produsul aici, completezi datele personale și primeşti suma echivalentă promoţiei cashback direct în contul tău. Te poți înscrie numai o dată, dar îți poți încuraja toți prietenii să participe și ei. E uber-promoția sezonului. 

Toate produsele aflate la promoție pot fi găsite pe site-ul F64.ro, dar dacă nu știi ce s-ar potrivi îți lăsăm un articol ca să vezi ce poți face cu unul din produsele aflate în promoție

Nu uita! Pasiunea ta poate devii locul tău de muncă! Trebuie doar să faci tot ce îți stă în putință să fii cel mai bun și să investești în tine. 

Personal, consider ca este un adevarat beneficiu pentru studentii pasionati de fotografie. Un mod prin care isi pot expune intr-o maniera profesionista opera. Ce mai astepti? Hai sa te inscrii! 🙂

Lasă un răspuns