Poate pentru unii poate parea plictisitor acest cuvant, “voluntariat”. Insa, este una dintre putinele activitati din viata tinerilor care are un castig win-win atat pe plan educational cat si pe plan profesional.

Voluntariatul presupune implicarea in activitatile extracurriculare, cu scopul de a dobandi calitati precum solidaritate, fair-play, respect si spirit de echipa. Este necesar sa fie un lucru pe care il faci din placere, caci nu exista nicio obligatie, astfel incat toata lumea sa se poata simti bine. Cunosti oameni noi, te dezvolti pe tine ca persoana si poate-poate iti gasesti menirea intr-un anumit domeniu. Plus, atunci cand mergi sa te angajezi, voluntariatul reprezinta un plus de care respectiva firma este interesata.

Cu aceasta ocazie, va anuntam ca Federatia Romana de Fotbal cauta voluntari pentru UEFA Euro 2020. Da, ati auzit bine, puteti face parte din acest proiect dand un singur click aici : https://volunteer.frf.ro/ . Totul este gratuit, iar tu ai sansa sa fii primul reprezentant al Romaniei pentru oamenii care ne viziteaza cu ocazia Campionatul European!

Pentru a putea participa, trebuie sa indeplinesti 3 conditii simple :

  • Sa ai peste 18 ani
  • Sa cunosti limba engleza
  • Sa fii dispinibil in perioada turneului final

Un lucru foarte interesant este ca in procesul de recrutare, un rol important pentru atragerea tinerilor il va avea ”capitanul” echipei nationale de voluntari, Andrei Lacatus, cunoscut drept Shurubel de la Virgin Radio. Voluntarii sunt fata UEFA EURO 2020, deoarece ei vor fi cei ce se vor afla in contact direct cu suporterii si cu toți vizitatorii. Ca de obicei, voluntarii vor sprijini derularea amplei palete a proiectelor, de la acreditari la ceremonii, de la transport la media, si, in egala masura, de la ticketing si operațiuni de meci la servicii pentru spectatori.

În funcție de abilitatile si interesele lor, voluntarii pot alege din 24 de domenii pe cel in care cred că isi vor desfășura cel mai bine activitatea si în care doresc să castige experienta cu ocazia evenimentelor din 2020. Apoi, in urma procesului de selectie, fiecarui voluntar ii va fi oferit un rol, în functie de optiunile selectate in formularul de inscriere si de experienta de la interviul de selectie.

Nu mai sta pe ganduri si aplica acum!

Lasă un răspuns