Hello, lume. Ce-i drept, spre rusinea mea imensa, nu am mai fost activa pe aceasta platforma de foarte mult timp. Cu scuzele de rigoare, am revenit astazi sa va povestesc cand si cum a luat nastere pasiunea mea pentru scris si cum am ajuns sa ‘lucrez’ la articole pe aceasta pagina dedicata studentilor.

In urma cu 4 ani, in 2015 mai exact, dupa primul meu break-up care mi- a sfasiat inima si gandurile, mi-am facut un cont pe WordPress si am inceput sa scriu fix ce simteam in clipele acelea. Era cea mai buna forma de exteriorizare pe care o puteam aborda la acel moment pentru ca speram ca exista oameni care empatizeaza cu mine si in acest fel ne conectam intr-un semi-anonimat si ne descarcam reciproc. Pe vremea aceea nu foloseam nici cuvinte pompoase si nici nu stateam sa-mi lucrez frazele cu grija, ci mai degraba imi lasam mainile sa tasteze fiecare traire interioara asa cum o simteam eu de fapt, cu durere, cu dor, cu iubire, dezamagire si intr-un final, resemnare. Pe parcurs am descoperit ca imi face mare placere sa scriu si despre alte lucruri, desi subiectul principal sau cuvantul cheie din toate articolele mele era IUBIREA. Aia stiuta, nestiuta, incercata sau abandonata, toate tipurile de iubire fata de oameni in general, de locuri, imagini sau amintiri. Asa am ajuns la iubirea pentru scris.

Fiecare articol scris era o eliberare.M-am bucurat cand am vazut cati oameni imi apreciau felul de a gandi si cum lucrurile se asezau mai bine in sufletul meu. A venit si perioada in care am trecut peste si am considerat ca este fair fata de mine sa sterg toate articolele acelea pentru ca ajunsesem unde mi-am propus de la inceput, nestiind de fapt ce final va avea acest lucru.O buna perioada de timp mi-am petrecut-o relaxandu-ma si odihnindu-ma fizic, dar mai ales psihic si moral. Ce pot sa spun, mi-a facut bine!

Pe parcurs am inceput sa scriu despre fiecare lucru ce imi punea un semn de intrebare si starnea ceva interesant in interiorul meu. Nu stiu exact daca imi crestea audienta pentru ca oamenii erau interesati de ce le povestesc sau doar voiau sa vada scheletul mintii mele si sa ma cunoasca mai bine astfel incat sa ma atace cu propriile arme. Acest lucru ati putea spune ca este total bullshit, insa facand parte dintr-o comunitate destul de limitata, era de asteptat si oarecum previzibil.

Cu toate acestea, incherband luna de luna cate un articol, doua, trei, depinde cum aveam si eu inspiratie caci nu aveam un target si nici un deadline pe care trebuia sa ma bazez, am dat random peste prietenul meu, Adrian Mares, cel care a creat acest site si am trecut printr-un ‘interviu’ ca sa ma cunoasca mai bine. Vazut, placut, luat! Asa am ajuns sa fiu content writer pe platforma Caminist si sa-mi dedic imaginatia si timpul (cat se poate) in folosul studentilor sau viitorilor studenti.

Atat eu, cat si colegii mei (imi cer scuze ca vorbesc in numele lor) ne dorim foarte tare sa extindem social si fizic viziunea noastra despre cum ar trebui sa fie lucrurile in Romania in cadrul facultatilor, al caminelor, al invatamantului si bineinteles al sistemului dupa care suntem indrumati astfel incat sa aducem un ajutor binemeritat studentilor si sa le facem viata mai usoara. Implicarea inseamna castig!

Lasă un răspuns