Probabil cei mai multi dintre voi sunteti in sesiune in perioada aceasta, si cel mai probabil ati luat o micuta pauza incat cititi acest articol.

De aceea, haideti sa profitam impreuna de acest timp si sa va ofer cateva sfaturi care va vor face viata mai usoara in aceasta perioada!

1.Incercati cat de mult puteti sa va pregatiti din timp pentru un examen, caci regula cu “Ingrasam porcul de Craciun” nu functioneaza mereu 😉

2.Nu ratati nicio sansa de a sustine un examen.Poate nu te simti indeajuns de pregatit, poate nu ai invatat deloc, dar poate da norocul peste tine si de ce sa nu profiti de acest lucru? Mergi la examene si infrunta-ti problemele, rezultatul poate fi unul bun!

3.In timpul examenului elibereaza-te de orice tip de emotie, concetreaza-te pe ceea ce ai de facut, gandeste logic, scrie tot ce stii legat de subiectul respectiv, pentru ca nu stii modul de corectare al profesorului si nu ai nimic de pierdut.

4.Nu trebuie sa lasi un examen picat sa-ti strice feng shui-ul.Data viitoare va fi mai bine, iar la final lucrurile se vor aseza asa cum iti doresti!

5.Daca poti ajuta pe cineva, fa-o! Ofera-i ajutorul tau, pentru ca sigur stii si tu cum e sa fii total lipsit de cunostinte si sa nu te ajute nimeni.Ce dai, aia primesti 🙂

6.Organizeaza-ti cu grija timpul astfel incat sa atingi toate punctele importante ale materiei la care ai de invatat.

7.Gaseste-ti motivatia! Asta depinde de fiecare dintre noi, insa ceea ce ne leaga pe toti studentii, este sa trecem examenele cu bine si sa uitam forever and ever de ele.

Acestea fiind spuse, va doresc o sesiune usoara si fie ca ingerasii pufosi sa va dea 5-ul in examene (cel putin) !

Lasă un răspuns